Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

QNAP opslagsystemen in Nederland

 

Distributeur Valadis heeft zijn portfolio uitgebreid met de TS-109, TS-209 en TS-411U nas-oplossingen van QNAP Systems.De TS-109 en TS-209 zijn bestemd voor kleinzakelijk en thuisgebruik, terwijl de TS-411U zijn weg moet vinden binnen het midden- en kleinbedrijf.

De QNAP Turbo Station 109 is een network attached storage (nas)- oplossing voor kleinzakelijk- en thuisgebruik. Hij is stil en gebruiksvriendelijk, zegt importeur Valadis. Met de interface, die via een internetbrowser wordt aangesproken, configureert de gebruiker alle mogelijkheden zonder hulp van een systeembeheerder of technicus. De QNAP Turbo Station 209 is vergelijkbaar met de 109, maar biedt meer kracht en mogelijkheden.

Voor het midden- en kleinbedrijf biedt Valadis de QNAP Turbo Server 411U 19-inch nas-oplossing. De functionaliteiten worden ontsloten met de intuïtieve webgebaseerde interface. Met behulp van een internetbrowser is de nas volgens de importeur binnen 5 minuten gebruiksklaar. Het beheer kan vanaf elke plek vanwaar de gebruiker toegang heeft tot de QNAP Turbo Server 411U. Complexe managementsoftware is daarbij niet nodig.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2546147). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.