Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Helder scherm met CompUshade

 

Vedeve Oirschot claimt met de CompUshade een eind te maken aan de hinderlijke lichtinval op een laptop bij gebruik in de buitenlucht. In vijf seconden is de kap te openen en biedt dan een 30 centimeter diepe kijktunnel, die de schiitering op het beeldscherm wegneemt.

Met de laptop in de tuin of op het balkon is geen pretje. Hinderlijke lichtinval ontneemt vaak het zicht op het beeldscherm. Aan deze beperking maakt de CompUshade een eind. In een handomdraai houdt de ingenieuze kap vervelende reflecties weg. Voortaan kan iedereen ook buitenshuis vrijuit zijn laptop gebruiken.

De kracht van de CompUshade zit in zijn gepatenteerde systeem. In enkele seconden is de kap te openen. De CompUshade vormt dan een 30 centimeter diepe kijktunnel, wat een scherpe blik op het beeldscherm oplevert.

De CompUshade past op elke laptop met een 9 tot 17 inch beeldscherm, is gemaakt van ultra licht en duurzaam polyethyleen, is ingeklapt zo dun dat de laptop normaal in de tas blijft passen, kan door de klittenbandbevestiging snel en gemakkelijk bevestigd of verwijderd worden van de laptop en geeft de mogelijkheid om aan vertrouwelijke stukken te werken, zonder ongewenste meekijkers. Voor laptops met een groter scherm is er een apart model verkrijgbaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2543798). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×