Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP StorageWorks 9100 Extreme Data Storage System

 

Datacenter

Het HP StorageWorks 9100 Extreme Data Storage System is vooral bedoeld voor bedrijven die snel grote hoeveelheden data genereren. Het is een complete doos die bij het bedrijf naar binnen wordt gereden. Dat maakt het product makkelijk beheersbaar en er zou minder vloeroppervlak nodig zijn. ExDS9100, de verkorte naam van het product, komt in de zomer beschikbaar.

HP komt met een flexibele storageoplossing voor bedrijven. Het HP StorageWorks 9100 Extreme Data Storage System is vooral bedoeld voor bedrijven die snel grote hoeveelheden data genereren.
Dat zijn bijvoorbeeld bedrijven die op het gebied van web 2.0 diensten bieden aan consumenten. "Interne opslag kan in controle worden gehouden door er quota's aan te hangen. Dat kan bij diensten aan consumenten niet', zegt Remco Westerik, manager HP StorageWorks. Bedrijven kopen, als ze kiezen voor het HP-product, een kwart petabyte aan extra opslag. Dat is 250 keer zoveel als dat er disks worden bijgeplaatst.

De ExDS9100, de verkorte naam voor het product, is een totale oplossing die bij een bedrijf naar binnen wordt gereden. HP zegt dat de doos daarom veel makkelijker te beheren is. Kan een beheerder normaal gemiddeld 10 terrabyate beheersen, bij de HP oplossing is er per petabyte één beheerder nodig. Ook is er minder vloeroppervlakte nodig, de ExDS9100 heeft tweederde van de gebruikelijke vloeroppervlakte nodig.

KPN neemt de doos rond de zomer in gebruik . HP Snapfish, de online fotoservice van HP, gebruikt het product nu al. HP ExDS9100 is vanaf het vierde kwartaal van dit jaar beschikbaar. De prijs is twee dollar per gigabyte.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2542908). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×