Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Xerox Phaser 6125 laserprinter voor het MKB

 

Voor kleine en middelgrote bedrijven met beperkte budgetten introduceert Xerox de Phaser 6125 laserprinter. De printer maakt gebruik van de zuinige EA-HG (Emulsion Aggregation High Gloss) Toner die een aanzienlijke tonerbesparing mogelijk maakt ten opzichte van traditionele toner.

De Xerox Phaser 6125 laserprinter is vooral geschikt voor bedrijven als verzekeringsmaatschappijen, marketingbureaus en aannemers, die bij hun communicatie met klanten steeds meer afhankelijk zijn van kleur. De Phaser 6125 is gebruiksvriendelijk en wordt geleverd met vooraf geïnstalleerde tonercartridges, zodat gebruikers meteen kunnen beginnen met afdrukken. De Xerox-printer heeft een krachtigere 333-MHz processor, meer netwerkmogelijkheden en een intern geheugen tot 1 GB en drukt spreadsheets, PowerPoint-presentaties en complexe documenten met afbeeldingen en grafieken probleemloos af.

De printer gebruikt CentreWare IS-software van Xerox om gebruikers in te lichten over afdrukproblemen via pop-upberichten op hun computer. Daarnaast geven meters aan de voorkant van het apparaat aan of er bijvoorbeeld voldoende toner aanwezig is voor een omvangrijke afdruktaak. De Phaser 6125 kan maximaal 12 pagina's per minuut in kleur afdrukken en 16 pagina's in zwart/wit. De printer bevat een papierlade voor 250 vellen en drukt af op uiteenlopende mediatypen en -formaten, zoals etiketten, briefkaarten, visitekaartjes en enveloppen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2542472). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×