Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Epson AcuLaser M4000 laserprinter

Met de AcuLaser M4000 voegt Epson een printer toe aan zijn zakelijke reeks AcuLaser-printers. Deze laserprinter drukt tot 43 pagina's zwartwit per minuut af. De eerste pagina rolt binnen 8,3 seconden uit de printer. De nieuwe AcuLaser M4000 heeft als opties een duplex-unit en papiercassettes, die de printcapaciteit verhogen.

Epson introduceert de Epson AcuLaser M4000, een laserpinter die tot 43 zwartwit-pagina's per minuut afdrukt. Het apparaat heeft een standaardcapaciteit van 700 vellen, die is uit te breiden tot 1800. 
De AcuLaser M4000 heeft een groot LCD-scherm. De gebruiker kan hierop grafische instructies voor het periodiek onderhoud van de printer raadplegen, of de bookmark-functie gebruiken om veelgebruikte menu's snel op te vragen.
Het 64MB RAM-geheugen uit te breiden tot 576MB. Daarnaast kan het EpsonNet Authentication Print System met een optionele hardware-plugin worden geactiveerd. Met dit systeem moet de gebruiker eerst een kaart door het printstation halen voordat de afdrukken worden vrijgegeven.
Naast het standaardmodel levert Epson ook een duplex-versie, de AcuLaser M4000DN en een duplex-versie uitgerust met een extra papierlade, de AcuLaser M4000DTN. Wanneer in duplex-modus wordt afgedrukt, zijn de snelheid en de kwaliteit van de afdrukken even hoog als bij enkelzijdig afdrukken. De extra papierlade vergroot de standaardcapaciteit van 700 vellen - 550 vellen in de hoofdlade en 150 vellen in de MP-lade - naar 1.800 vellen. Alle modellen in de AcuLaser M4000-serie ondersteunen een optionele document stacker, om afzonderlijke afdruktaken te sorteren en te scheiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.