Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Linksys by Cisco CDP for Files

 

Linksys, leverancier van VoIP, wireless en netwerkproducten, is een overeenkomst aangegaan met IBM. Hierbij wordt de back-up en herstelsoftware IBM Tivoli Continuous Data Protection software for Files geïntegreerd in het Linksys by Cisco productaanbod voor kleine bedrijven.

Cisco-divisie Linksys zal de IBM-software Tivoli Continuous Data Protection (CDP) integreren in zijn productaanbod voor kleine bedrijven, Linksys by Cisco.
Linksys by Cisco Continuous Data Protection for Files is ontwikkeld om kleine ondernemingen geautomatiseerde back-up- en herstelprocedures te bieden, zodat zij hun aandacht kunnen richten op de bedrijfsvoering en niet op administratieve ict-taken.
IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files software is een geïntegreerde data recovery-oplossing die is ontworpen om gegevensbescherming te bieden bij onder meer corrupte bestanden, gebruikersfouten, virussen of systeemfouten. De software werkt onzichtbaar op de achtergrond.
De Linksys by Cisco-oplossing is ontworpen om bestanden direct of op door de gebruiker ingestelde tijdstippen automatisch op te slaan, zodat geen handmatige back-ups meer hoeven te worden uitgevoerd.
De CDP-software zal beschikbaar zijn in drie configuraties die ondersteuning kunnen bieden aan organisaties met 3, 15 of 25 gebruikers (respectievelijk 119, 569 en 839 euro). Na de installatie kiest de gebruiker welke bestanden continu of op geplande basis moeten worden opgeslagen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2513778). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×