Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Double-Take TimeData

 

Double-Take Software brengt TimeData op de markt. Deze recovery-oplossing maakt het mogelijk op ieder tijdstip verloren of beschadigde gegevens terug te halen op granulair niveau voor Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server en andere op Microsoft Windows gebaseerde applicaties.

Met de recoverysoftware TimeData van Double-Take kunnen klanten snel en gemakkelijk gegevens herstellen van veel voorkomende operationele processen zoals virussen, gegevensbeschadiging en verwijderde bestanden. Samen met Double-Take, het naar de producent genoemde product voor disaster recovery en high availability-oplossingen, vergroot TimeData de recovercapaciteiten van klanten door naast disaster recovery nu ook operationele recovery aan te bieden.

Klanten kunnen gegevens terughalen zonder dat ze hoeven te herstellen van tape. TimeData draait op Microsoft Exchange en Microsoft SQL Server en kan de tijdstippen aangeven wanneer deze applicaties goed functioneerden zonder impact te hebben op het productiesysteem. TimeData voorziet eveneens in recovery op e-mailniveau voor Microsoft Exchange. Hierdoor kunnen klanten individuele berichten of mailboxen herstellen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2473874). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×