Managed hosting door True

LANCOM Advanced VPN Client v. 2.03

LANCOM Systems introduceert versie 2.03 van de LANCOM Advanced VPN Client. Dit is volgens de producent de eerste softwareclient die geschikt is voor de 64-bits versie van Microsoft Windows XP. In deze vernieuwde client is ook de beveiliging aangescherpt.

LANCOM breidt met zijn vernieuwde Advanced VPN Client (versie 2.03) de softwarebeveiliging tegen hackers verder uit. Dit doet de producent door de lengte van gecertificeerde sleutels voor gebruikersauthenticatie te variëren tot maximaal 4096 bit.
Deze VPN client biedt alle bekende beveiligings- en communicatiefuncties via één gebruikersinterface. Tot deze functies behoren een persoonlijke firewall, IPsec VPN, integratie van UMTS- en HSPDA-kaarten, en WLAN-ondersteuning.


De LANCOM Advanced VPN Client is een universeel communicatieprogramma waarmee gebruikers in elke situatie remote toegang kunnen krijgen tot het VPN. De software communiceert met VPN-gateways van alle bekende leveranciers. Daardoor is de client direct bruikbaar in dit soort omgevingen. Naast de 32-bits en 64-bits versies van Windows XP en Vista ondersteunt de LANCOM Advanced VPN Client ook 32-bits Windows 2000. Dit betekent dat gebruikers de client ook uniform kunnen configureren wanneer pc's op hetzelfde netwerk op verschillende Windows-versies draaien. 

Deze nieuwste update van de VPN client is voor alle huidige 2.0-versies van de LANCOM Advanced VPN Client verkrijgbaar als gratis update. Deze is te downloaden op www.lancom.eu/avc.  

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.