Managed hosting door True

Product: My Book Studio Edition II

Western Digital heeft de My Book Studio Edition II voor verkoop vrijgegeven. Deze externe harddisk voor de Mac is volgens de ontwikkelaar energiezuinig. De opslagcapaciteit van My Book Studio Edition II bedraagt 1 of 2 terabyte.

De My Book Studio Edition II van Western digital gebruikt WD GreenPower-harddrives waardoor het apparaat weinig energie verbruikt en een koele en stille werking heeft. De dual-drive harde schijf is met zijn RAID 0-configuratie en vier interfaces ideaal voor creatieve professionals, werkgroepen, kleine kantoren en iedereen die op zoek is naar snel dataverkeer.

De schijfeenheid is standaard geformatteerd voor Mac-computers en heeft vier verschillende interfaces (FireWire 400/800, eSATA, USB 2.0). Speciale software zorgt voor het automatisch maken van back-ups. Verder toont een capaciteitsmeter de beschikbaarheid van opslagruimte en zijn de harde schijven verwisselbaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

...voor de Mac ?? Belachelijke uitspraak!
Hoezo?
Interfaces als: FireWire 400/800, eSATA, USB 2.0 kunnen allemaal voor Intel-PC32/64 gebruikt worden voor alle; Unix, Linux en Windows soorten, al zou er voor eSATA misschien een driver ergens weggeplukt moeten worden, maar formateren in o.a.: NTFS, Ext2/Ext3, HPFS moet geen probleem zijn als kost het van 1 a 2 TeraByte mischien wel een uurtje of 2 ;)
Allen MAc..., laat me niet lachen.

Er staat niet ALLEEN voor de mac!

Er staat "De schijfeenheid is standaard geformatteerd voor Mac-computers". maar natuurlijk kun je 'm formatteren zoals je wilt.

Het design is natuurlijk wel helemaal zodanig afgestemd dat deze niet zal misstaan naast de aluminium Mac Pro/Cinema Display en de MacBook Pro. Een firewire 800 aansluiting is standaard op deze machines. Ik vind het dus niet vreemd dat deze producten met nadruk voor Mac gebruikers worden gepresenteerd.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.