Managed hosting door True

Product: HP DC SAN Backbone Director

HP introduceert de HP StorageWorks DC SAN Backbone Director. De B-series director-class switch is van belang voor de overgang van Storage Area Networks (san's) naar mission critical omgevingen. Brocade, strategisch partner van HP, heeft de switch ontwikkeld. Deze is toegevoegd aan het HP StorageWorks portfolio van storage-oplossingen.

De HP DC SAN Backbone Director van Brocade is gericht op datacenters van grote organisaties die behoefte hebben aan een hoge mate van beschikbaarheid, bescherming, migratie en dataopslag die onafhankelijk is van de fysieke of virtuele staat van applicaties, data en netwerken.

HP StorageWorks DC SAN Backbone Director Power Pack biedt een intelligente, schaalbare, op applicaties gerichte benadering van enterprise databeheer. Het maakt het mogelijk om diverse netwerken te integreren, inclusief client/server, virtual server cluster, storage area network, SAN extension en FICON.

Met de DC SAN Backbone Director is het mogelijk om de server- en storagecapaciteit voor open en mainframeomgevingen te vergroten, doordat de switch schaalbaar is tot maximaal 768 poorten in een dual chassis configuratie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.