Managed hosting door True

Product: Cortex I.T. BackupAssist

Rasco Software brengt BackupAssist van Cortex I.T. in de Benelux op de markt. Dit softwarepakket maakt automatisch geplande back-ups van Windows servers naar een groot aantal verschillende back-up devices, zoals tapes, disks, Iomega REV, CD/DVD, NAS, et cetera. Zodra een server crasht kan men de bestanden en het systeem herstellen vanaf de back-up media met BackupAssist maar ook met standaard NTbackup.

BackupAssist is specifiek ontworpen voor kleine en middelgrote organisaties. Het is eenvoudig te gebruiken zonder de complexiteit van de traditionele back-up pakketten, die vaak ontworpen zijn voor de grotere bedrijven met hun eigen it-afdeling.

Met behulp van additionele modulen kan men eenvoudig aparte mailboxen back-uppen van een operationele Exchange server. Deze back-ups worden bewaard als .PST bestanden. Daardoor is het altijd mogelijk deze te openen met standaard Outlook. De bestanden kan men eenvoudig bewaren op CD/DVD of op een FTP site om te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen over het archiveren van emails.

Ook kan men met de optionele SQL add-on live, online back-ups maken van de SQL Server database. Omdat deze gemaakt worden in het standaard SQL Server Back-up Formaat is een restore mogelijk zonder aanvullende software.

In de Benelux wordt Cortex I.T. vertegenwoordigd door Raxco Software.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.