Managed hosting door True

Product: Procesinfosysteem H2gO versie 4 leverbaar

I-Real is gestart met het uitleveren van de nieuwste release van het procesinformatiesysteem voor de watersector, H2gO versie 4.0. De versies van bestaande klanten worden gefaseerd overgezet naar deze nieuwe release die onder andere is uitgebreid met een GIS-viewer en datavalidatiemodule.

Het ontwerp van versie 4.o van het geografisch procesinformatiesysteem voor de watersector H2gO is volledig vernieuwd en de navigatiestructuur is aangepast. Ook de eerdere updates van de grafiekenmodule en de schematische weergaven zijn in de nieuwe release opgenomen.

De door I-Real ontwikkelde en ingebouwde GIS-viewer is interessant voor gemeenten en waterschappen. Daarmee is het mogelijk om het complete stelsel van rioleringen, watergangen of kunstwerken in kaart te brengen. Zo kan men kaarten aanleveren voor bijvoorbeeld de grondwater-, neerslag-, overstort-, afvalwater- en oppervlaktewatermeetnetten. De verschillende kaartlagen kunnen daarna worden gecombineerd. Bovendien kan de gebruiker zeer eenvoudig via de GIS-kaart een locatie selecteren.

De functionaliteiten in de GIS-viewer zijn vergelijkbaar met Google-maps. Een voordeel is dat de GIS-viewer van I-Real zonder licentie gebruikt kan worden in een gesloten domein, dit in tegenstelling tot Google-maps.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.