Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: VoIP-oplossing voor Avaya van NetIQ

 

NetIQ, onderdeel van Attachmate, lanceert AppManager en Vivinet Assessor voor Avaya Communication Manager. Deze IP-beheeroplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor klanten die gebruik maken van Avaya IP telefonie. NetIQ beheert meer dan 660.000 VoIP-telefoons wereldwijd en kan nu de drie grootste aanbieders Avaya, Cisco en Nortel Networks monitoren, beheren en rapporteren via één centrale console.

NetIQ AppManager ondersteunt het geïntegreerde communicatieplatform van Avaya met informatie omtrent de status en beschikbaarheid van de Avaya server en verzamelt en monitort realtime gegevens over het kwaliteitsniveau, serviceniveau en de totale prestaties. Met de rapportagemogelijkheid van AppManager kunnen beheerders eenvoudig en snel gebruikerstrends vaststellen ter ondersteuning van capaciteitsplanning. Dit maakt het beter monitoren en beheren van VoIP-toepassingen mogelijk.

Als aanvulling op AppManager voor Avaya, stelt NetIQ Vivinet Assessor beheerders in staat rekening te houden met de inzetbaarheid van het netwerk. Hierdoor wordt het netwerk geconfigureerd voor optimaal gebruik van VoIP-applicaties. Vivinet Assessor stelt het effect van toegevoegde data- en spraakapplicaties vast voor zowel de totale systeemprestaties als voor de eindgebruiker. Een gedetailleerd rapport geeft inzicht in netwerkverbeteringen die nodig zijn om de hoogste gebruikerskwaliteit voor de eindgebruiker te garanderen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2453360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×