Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: aTCA-6900 processor blade

 

Adlink komt met de processor-blade aTCA-6900. Deze heeft twee Intel dualcore processoren en ondersteund de nieuwste Intel chipsets. De blade past daarmee goed in de Adlink-lijn van embedded computing platforms gebaseerd op de Intel multicore technologie. De blade ondersteunt twee 24-poort 10 Gb fabric interface kanalen.

De Adlink aTCA-6900 maakt gebruik van de nieuwste en geavanceerde Intel server-class cpu en de Intel chipset. Doordat de aTCA-6900 voorzien is van de nieuwste dualcore technologie is de aTCA-6900 door Adlink gepositioneerd als krachtigste aTCA computing blade met een groot geheugen en geavanceerde Raid Sata/SAS interface. De blade ondersteunt twee 24-poort 10 Gb fabric interface kanalen. Door de twee onboard advanced MC carriers kan de aTCA-6900 worden uitgebreid met DSP-gebaseerde verwerkingsboards.

De aTCA-6900 is ontworpen voor toepassingen die een bandbreedte, prestaties en beschikbaarheid vereisen. De server voldoet aan de eisen van de telecommunicatie, medische -, militaire -, industriële automatisering en meettoepassingen met krachtige prestaties in combinatie met energie-efficiëntie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2451295). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×