Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Brocade File Management

 

Brocade introduceert een nieuwe oplossing die een doorbraak biedt voor file-management in Microsoft Windows-omgevingen. De Brocade File Management Engine (FME) is een krachtige virtualisatie-appliance voor het automatiseren van het intelligent verplaatsen van bestandsdata.

Met Brocade File Management kunnen gebruikers opslagkosten van op beleidsregels gebaseerde migratie terugdringen. Ook zijn inefficiënte handmatige processen niet meer nodig en is er minder downtime door bestandsmigraties. Brocade FME voorziet in niet-verstorende bestandsverplaatsing. Ict-beheerders kunnen open of gesloten bestanden migreren, ook wanneer gebruikers de bestanden open hebben staan en er data naar toe schrijven. Deze combinatie van intelligente bestandsverplaatsing met continue uptime en toegang zorgt voor meer productiviteit, ook tijdens migraties van bestandsdata.

FME automatiseert het classificeren en plaatsen van bestandsdata binnen een gelaagde storage-infrastructuur. Daardoor zijn storagekosten en -gebruik te optimaliseren en is het beheer te vereenvoudigen. Verder maakt het pakket gebruik van Microsoft Windows-technologieën, waaronder Active Directory, Server Message Block (SMB)/Common Internet File System (CIFS) en Distributed File System (DFS). Door de nauwe integratie met deze Windows-technologieën biedt de nieuwe oplossing goede prestaties in Windows-omgevingen. Ook kunnen gebruikers maximaal profiteren van de bestaande mogelijkheden op het gebied van Windows-beheer, beveiliging en netwerkfunctionaliteit.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2444615). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×