Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Extech Data Systems Andes 3

 

Fabrikant van draagbare printer Extech Data Systems introduceert de Andes 3. Dit is de eerste in een serie verbeterde printers. De printer van 7,5 centimeter (3 inch) breed is bedoeld voor toepassingen in de buitenlucht. Hij kan barre weersomstandigheden en vallen weerstaan. Het apparaat is compatibel met MS-DOS en Windows.

De buitenprinter Andes 3 van Extech Data Systems heeft een geïntegreerde 32-bit microcontroller van ST Microelectronics en biedt de gebruiker 4 MB Flash- en 1 MB SRAM-geheugen. De lichtgewicht printer is voorzien van een ter plekke programmeerbare CPU die firmware, interne fonts, roterende fonts, download fonts, grafische elementen, diverse logo's en barcodes bevat.

De  thermische printkop van fabrikant Seiko print met snelheid van 5 centimeter per seconde. Ingebouwde detectoren bewaken de elektrische spanning en het papier, en de eenheid biedt automatische controle van het printcontrast. De gebruiker kan kiezen tussen een optionele voedingsadapter en de nieuwe lithiumion batterijcartridge met extra capaciteit.

De Andes 3 is compatibel met MS-DOS en Windows en er zijn stuurprogramma's verkrijgbaar voor Windows 95, 98, 2000 en XP. De printer heeft een snelle handshake en is compatibel met besturingsystemen op basis van Windows Mobile, .NET, CE en Palm. Er zijn uiteenlopende hulpprogramma's verkrijgbaar, waaronder pagina's printen en logo's en fonts downloaden. De Andes 3 heeft twee sensoren voor Q-merk printen aan weerskanten van het bonpapier, label of etiket.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2400619). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×