Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: AVM breidt Fritz!Box-lijn uit

Dit artikel delen:

De Berlijnse communicatiespecialist AVM heeft de Fritz!Box-productlijn vernieuwd. De Fritz!Box Fon Wlan 7270 is het basisproduct in de reeks en de Fritz!Box Wlan 3270, Fritz!Media 8160 en Fritz!Wlan USB Stick N zijn de eerste aanvullingen.

AVM presenteert de Fritz!Box Fon Wlan 7270 als het vlaggenschip van de communicatiespecialist. De nieuwe hardware-architectuur van deze Fritz!Box voldoet met onder andere IPtv en video-on-demand toepassingen al aan de toekomstige prestatieverwachtingen van veeleisende breedbandgebruikers. Deze architectuur vormt meteen ook de basis van de nieuwe Fritz!Box Wlan 3270.

Ook de Fritz!Media 8160 maakt op de CeBIT zijn debuut. Met wlan-n en een hdmi-aansluiting biedt de Fritz!Media films aan in hd-kwaliteit. Voor het draadloos verbinden van pc's en notebooks is er de nieuwe Fritz!Wlan USB Stick N. AVM's Fritz!Wlan Repeater N levert een compacte standalone-oplossing voor een nog groter draadloos bereik.

De nieuwe AVM-producten zijn met hun hardware-architectuur en geïntegreerde wlan-n standaard voorbereid op de nieuwe breedbandtrends. Alle producten ondersteunen draadloze wlan-verbindingen in de 2,4 en 5 GHz-banden.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.