Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: 300Mbps WLAN access points

 

LANCOM Systems introduceert zijn nieuwe reeks LANCOM L-300 access points met hoge prestaties. De eerste twee modellen, de L-305agn en L-310agn, vormen een uitbreiding op het wlan-portfolio met datasnelheden tot 300Mbps die voldoen aan IEEE 802.11n draft 2.0.

Met snelheden tot 300Mbps realiseren de nieuwe LANCOM L-305agn en L-310agn tot zes keer de datasnelheid van de bestaande wlan-technologie. Hiervoor zijn de access points uitgerust met een Gigabit Ethernet-interface. De gebruikte MiMo-technologie (Multiple Input Multiple Output) op basis van drie transmitters en drie receivers optimaliseert het radioveldbereik, waardoor signaalreflecties die voorheen storingen konden veroorzaken nu juist de datasnelheden helpen vergroten. Dit signaalgebruik resulteert in betere prestaties en een beter bereik dan 802.11a/g-netwerken.

Beide access points hebben een dual-band radiomodule (5 en 2,4 Ghz) met een volledige uitwisselbaarheid met bestaande IEEE 802.11a/b/g-clients. De stroom wordt onder andere geleverd met de netwerkkabel via Power-over-Ethernet (PoE, IEEE 802.3af). De access points zijn ook centraal te beheren en te configureren met LANCOM WLAN Controllers.

De L-305agn is uitgerust met een interne antenne, terwijl de L-310agn wordt geleverd met drie uitwisselbare externe antennes.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2372461). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×