Managed hosting door True

Product: Sun introduceert StorageTek SL3000

Sun Microsystems breidt zijn open source archiveringsportfolio uit met de schaalbare, energiezuinige modulaire midrange opslagbibliotheek StorageTek SL3000. Het nieuwe opslagsysteem neemt 50 procent ruimte in dan vergelijkbare machines en is volgens Sun opmerkelijk energiezuinig.

Sun Microsystems heeft zijn open source archiveringsportfolio uitgebreid met de schaalbare, energiezuinige moduleerbare midrange opslagbibliotheek StorageTek SL3000 en een vierde generatie library fast-access tape drive. Daarnaast introduceert Sun verbeteringen in de beveiliging van data archivering, een multi-tier archiveringstoepassing die samenwerkt met het Solaris 10 besturingssysteem en andere besturingssystemen en heeft de it-leverancier de broncode voor het Sun StorageTek 5800 systeem vrijgegeven aan de open source gemeenschap.

"Suns uitgebreide portfolio van innovatieve, schaalbare en open storage-oplossingen verandert de economische positie van bedrijven die hun it-organisatie moeten beheren, ondanks de exponentiële datagroei en steeds langere retentieperiodes", zegt Jon Benson, senior vice-president Storage bij Sun Microsystems in een toelichting op de introductie. "Sun is een vooraanstaande open storage-leverancier en verbindt zich ertoe opslagoplossingen te leveren die gebruik maken van open source software, open formats en api's die bestand zijn tegen toekomstige technologische veranderingen. Met deze benadering nemen we de wind uit de zeilen van concurrerende gesloten oplossingen met een hoge winstmarge."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.