Managed hosting door True

Product: Motorola AP-5131 en AP-5181 access points

De Enterprise Mobility Business van Motorola brengt twee intelligente access points voor 802.11n wlan's op de markt.

De AP-5131 en AP-5181 access points maken deel uit van een nieuwe wlan-architectuur, die het implementeren en beheren van dit soort netwerken in middelgrote tot grote organisaties vereenvoudigt. Het grootste voordeel van Motorola's ‘adaptieve' WLAN-architectuur is de mogelijkheid om al het netwerkbeheer te centraliseren op het hoofdkantoor. Daardoor zijn besparingen te realiseren op zowel lokaal benodigde apparatuur als it-ondersteuning.

Motorola's wlan-architectuur is als ‘thin-client' oplossing te implementeren, maar biedt toch alle functionaliteit van intelligente access points. Voorbeelden hiervan zijn het lokaal onderscheppen en ‘bridgen' van 802.11 verkeer en het coderen/decoderen door het access point. Als de verbinding met een centrale netwerkswitch onverhoopt uitvalt, blijft
het access point gewoon werken en kan deze de switchverbinding zonder gevolgen voor de gebruikers ook weer herstellen. Dit verhoogt de netwerk-beschikbaarheid aanzienlijk en bespaart ondersteunende it-mensen veel werk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.