Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: HP StorageWorks EVA4400

 

HP heeft de HP StorageWorks 4400 Enterprise Virtual Array (EVA4400) geïntroduceerd, een virtual disk storage array voor middelgrote organisaties. De oplossing is eenvoudig in beheer en speciaal ontworpen voor klanten die de kosten en complexiteit van een storage-area network (san) moeten beheersen.

De HP StorageWorks 4400 Enterprise Virtual Array is ideaal voor middelgrote organisaties die kosteneffectief grote hoeveelheden data in een san-omgeving willen beheren, zonder te investeren in high-end arrays. Testen van derde partijen hebben aangetoond dat, in vergelijking met concurrerende arrays van EMC en NetApp, it-managers met een EnterpriseVirtual Array oplossing van HP tot aan 75 procent minder tijd besteden aan het beheer. Middelgrote ondernemingen die servervirtualisatie adopteren kunnen met de EVA4400 hun storagekosten verder verlagen en de consolidatie versimpelen.

De EVA4400 beidt virtualisatiemogelijkheden waarover tot op heden alleen high-end arrays beschikten. Door de prijs zijn deze nu ook voor middelgrote organisaties bereikbaar. De EVA4400 beschikt over een dual-redundant hardware architectuur die lokale remote replication software ondersteunt. Dit elimineert single points of failure en zorgt voor maximale uptime.
http://www.hp.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2367020). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×