Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Linksys WAP2000 Access Point

 

Linksys, leverancier op het gebied van VoIP, wireless en netwerkproducten voor consumenten en kleinzakelijke omgevingen, heeft het Wireless-G Access Point met Power-over-Ethernet WAP2000 voor bedrijfsnetwerken aangekondigd.

De WAP2000 van Linksys is een oplossing voor bedrijven die hun bestaande bekabelde netwerken willen uitbreiden, nieuwe draadloze netwerken voor hun medewerkers willen installeren of internettoegang aan bezoekers willen aanbieden.

De Linksys WAP2000 is ontworpen om kleine bedrijven een betaalbare oplossing met veel functionaliteit te bieden voor meer netwerkfunctionaliteit en een groter bereik. De WAP2000 is uitgerust met de RangeBooster technologie die verbeterde prestaties, een beter bereik en een hogere snelheid biedt. Deze technologie is ontworpen om bedrijven de mogelijkheid te geven de omvang van hun netwerk effectief te verdubbelen en de prestaties te verbeteren. Dankzij de combinatie van RangeBooster technologie met de geïntegreerde Quality of Service functionaliteit, 802.11F-roaming en automatische kanaalselectie, is de Linksys WAP2000 gebouwd om de implementatie van VoIP- en videotoepassingen in het netwerk mogelijk te maken.
http://www.linksys.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2366609). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×