Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: EMC DLm, virtuele tape library met schijven

 

EMC introduceert de EMC Disk Library for Mainframe (EMC DLm) op de Nederlandse markt. Het is voor EMC het eerste Virtual Tape Library (VTL)-systeem voor mainframe omgevingen dat werkt met schijven in plaats van tapes. De EMC DLm biedt de voordelen van back-up op disk, terwijl het de nadelen van tape wegneemt.

De eerste virtuele tape library zonder tape is ontworpen voor IBM zSeries omgevingen en biedt gebruikers meer ruimte in opslag en lagere kosten. Uitgerust met de efficiënte 1 TB SATA II disk drives met RAID 6 bescherming stelt de EMC DLm organisaties in staat om informatie te verwerken en terug te vinden met de hoge snelheid van disk drives. Daarnaast is de VTL-infrastructuur schaalbaar: extra subsystemen, tape libraries of netwerkadapters zijn niet langer nodig. Ook andere handelingen die het gebruik van tape vereisen, zoals het fysieke transport behoren tot het verleden.

De DLm is verkrijgbaar in twee configuraties, met twee of vier virtuele tape emulators, en biedt ongeveer 500 TB aan compacte opslagcapaciteit met een verwerkingscapaciteit van 600 MB per seconde. Dit is volgens EMC 33 sneller dan de verwerkingscapaciteit van concurrerende mainframe VTL's.
http://www.emc.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2364901). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×