Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Cintiq hybride pendisplay van Wacom

Pentabletten- en interactive pendisplays-specialist Wacom brengt een nieuwe pendisplay in de Intuos3-reeks op de markt. Op de vakbeurs Professional Imaging, van 2 tot en met 4 maart in het Business Center van Nieuwegein de Cintiq 12 WX gedemonstreerd.

Wacom, bekend van de pentabletten en interactive pen displays, grijpt de vakbeurs Professional Imaging aan om zijn reeks interactieve pendisplays aan de professional te tonen. Nieuw is de Cintiq 12 WX in de Intuos3 productreeks. Deze innovatieve pendisplays zijn door Wacom speciaal ontwikkeld voor de professionele beeldmaker.

De Intuos3 reeks biedt superieure eigenschappen voor professionele beeldbewerking. De Intuos3 tabletten bieden 5080 dpi resolutie en kennen 1024 niveaus van drukgevoeligheid in zowel de penpunt als de pengum.

Cintiq 12WX

Nieuw naast de Cintiq 21 UX is de Cintiq 12WX, Wacoms eerste hybride product dat de voordelen van de Cintiq interactive pen display combineert met de portabiliteit en de compacte afmetingen van het traditionele Intuos3 pentablet. De slimline afmetingen van de Cintiq 12WX (405 x 270 x 17mm) zijn vergelijkbaar met die van een Intuos3 A5 Wide.

Met het 12,1 inch TFT display van hoge kwaliteit voor rechtstreeks met de pen tekenen, schilderen en schetsen op het scherm is de Cintiq 12WX vergelijkbaar met de geavanceerde eigenschappen en prestaties van de Intuos3 reeks en de eveneens op Professional Imaging aanwezige top-of-line Cintiq 21UX.
http://www.wacom.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.