Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Matrixprinters voor zware printopdrachten

TallyGenicom introduceert de matrixprinters 2365 MC en 2380. Ze zijn ontworpen voor het printen van bedrijfskritische documenten onder zware omstandigheden binnen de logistiek en industrie. De matrixprinters zijn een oplossing voor organisaties die zoeken naar een eenvoudige manier om zware printopdrachten uit te voeren.

De TallyGenicom 2365 MC matrixprinter kan in een printgang 1 formulier met maximaal 8 doorslagen verwerken en de 2380 1 formulier met maximaal 5 doorslagen. Hiermee sluiten de printers aan op de eisen uit de sectoren logistiek en industrie. Daar worden meervoudige formulieren veelvuldig gebruikt voor verschillende belangrijke en tijdsgevoelige activiteiten, zoals het versturen van rekeningen en de productie van vrachtbrieven.

De 2365 MC haalt een snelheid van 640 karakters per seconde of 540 pagina's per uur en is bedoeld voor omgevingen waar tot 40.000 pagina's per maand worden afgedrukt. De 2380 bereikt een maximale printsnelheid van 1000 karakters per seconde (625 pagina's per uur) en kan tot 50.000 pagina's per maand verwerken. De printers zijn ook geschikt voor het afdrukken van labels en 23 soorten barcodes.
http://www.tallygenicom.co.uk/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.