Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: IBM breidt DR550-opslagsystemen uit

 

IBM heeft de System Storage-lijn uitgebreid met twee modellen, DR550 v4.5 DR1 en DR2. De DR1 is bedoeld voor middelgrote ondernemingen. De DR2 moet zijn weg naar grote ondernemingen vinden.

IBM blijft investeren in de ontwikkeling van dataopslag. Het resultaat daarvan is de introductie van System Storage DR550 v4.5. De DR550 maakt voor beleidsgestuurde informatieopslag gebruik van System Storage Archive Manager (SSAM). Gebruikers kunnen nu hun gearchiveerde gegevens transparant en automatisch verplaatsen naar verschillende opslaglagen.

Dit leidt tot kostenbesparingen zonder afbreuk te doen aan de beveiliging van de gearchiveerde gegevens en is nu verkrijgbaar in de vorm van een enkele machine. In combinatie met IBM Director als unified managementsysteem worden installatie en gebruik hierdoor aanzienlijk eenvoudiger.

Cliënten die hun bedrijfskritische informatie ook op de lange termijn optimaal willen beschermen en die bovendien tegemoet willen komen aan de eisen die groei en compliantie stellen, kunnen kiezen tussen twee DR550 v4.5 modellen: de DR1 en de DR2.

De DR1 is een groot rek en biedt plaats aan 25 opslageenheden, vooraf geïntegreerd en ideaal voor middelgrote bedrijven. De DR2, specifiek voor grote bedrijven, is ondergebracht in een extra groot rek voor 36 opslagunits en kent configuratieopties voor een enkel en een dubbel knooppunt. Dit verbetert de beschikbaarheid en de schaalbaarheid.
http://www.ibm.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2354833). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×