Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Netwerkkasten van CommScope

 

De divisie Enterprise Solutions van CommScope introduceert een nieuwe productlijn server- en netwerkkasten. De nieuwe productlijn is speciaal ontworpen om de installatie van netwerkproducten te ondersteunen, het netwerkbeheer te verbeteren en Commscope-componenten in bedrijfsnetwerken te beschermen.

et de introductie van nieuwe server- en netwerkkasten completeert CommScope zijn aanbod aan netwerkcomponenten die compatibel zijn met zijn Systimax- en Uniprise-oplossingen.  De netwerk- en serverkasten zijn uitgerust met X-Frame technologie, een ‘X'-vormig ontwerp dat eenvoudig toegang geeft tot de kabels in de kast, terwijl ondersteuning wordt gegeven aan alle CommScope Enterprise producten.

"Onze prioriteit is om de behoeften van onze klanten te begrijpen en de best mogelijke oplossingen te leveren voor hun bedrijfsnetwerken," aldus Carl van Bethray, Sales Director van CommScope in Nederland. "Onze nieuwe productlijn verzekert dat netwerken veilig en volledig zijn, en is een uitbreiding op onze huidige dienstverlening."
http://www.commscope.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2354629). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×