Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Power IT voor stroomvoorziening

 

Kensington introduceert een aantal uitbreidingen in de Power IT-productlijn. De USB Power Tips leveren stroom aan veel verschillende apparaten, waaronder mp3-spelers, laptops, handhelds, et cetera. Verder zijn er nieuwe adapters voor in de auto, op kantoor en thuis. Het 'Portable Power Pack' geeft apparatuur extra batterijkracht, waar en wanneer dan ook.

De Power IT-productlijn van Kensington is uitgebreid met vijf nieuwe aparaten. Met de USB Power Tips van Kensington kunnen mobiele telefoons, smartphones, MP3 spelers en zelfs mobiele game consoles opgeladen worden via de USB poort van een computer of een Kensington voedingsadapter. De Auto Power Adapter van Kensington laadt mobiele telefoons en andere draagbare accessoires in de auto op.

Met de USB- en de AC Travel Adapter van Kensington kan elektronische apparatuur in meer dan 150 landen gebruikt worden. Bij toepassing samen met een Power Tip kunnen accessoires direct voorzien worden van stroom. Hierdoor kun je overal ter wereld je camera opladen als je maar in de buurt van een stroombron bent. Tot slot geeft het Portable Power Pack mobiele apparatuur extra batterijkracht, waar en wanneer dan ook. Samen met de Power Tips voorziet het smartphones, iPods, MP3spelers en mobiele telefoons van stroom.
http://www.kensington.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2353473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×