Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Applicaties in HDS Virtual Tape Library

 

Hitachi Data Systems, breidt zijn Virtual Tape Library (VTL) portfolio uit met drie nieuwe applicaties: de Virtual Tape Library Appliance Model 500M, Model 1000L en Model 1000E. Deze applicaties bieden middelgrote en grote bedrijven snelle en geavanceerde, op disk gebaseerde, data beschermende opslagdiensten. Bedrijven voldoen hiermee aan de steeds strengere vereisten op het vlak van databeveiliging en compliancy-wetgeving.

De drie nieuwe Virtual Tape Library-applicaties leveren snelle  deduplicatie met volledig behoud van data-integriteit. Zij elimineren overtollige gegevens, waardoor de nood aan fysieke opslag 25 keer kleiner wordt. De applicaties integreren naadloos met bestaande it-omgevingen, waardoor eerdere investeringen in storage-infrastructuur van waarde blijven. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de combinatie van ProtecTIER, de data-deduplicatie technologie van Diligent Technologies, en de Hitachi Adaptable Modular Storage (AMS)-systemen.

De Virtual Tape Library Appliance Model 500M-applicatie beschikt over een capaciteit voor databack-up van meer dan 500 Terabytes en levert zowel snelle single-server data deduplicatie als grote capaciteit, en is daardoor vooral geschikt voor middelgrote bedrijven. Gebruikers profiteren van een grotere flexibiliteit, terwijl men de beschikbare storage-middelen optimaal inzet.

Virtual Tape Library Appliance Model 1000L en 1000E zijn bestemd voor grote bedrijven die een VTL-oplossing vereisen met hoge prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid. De VTL Appliance Model 1000L levert bijvoorbeeld tot 400MB/sec throughput capaciteit en kan meer dan 1 Petabyte aan back-upgegevens beheren. De multi-processing technologieën van het AMS Model 1000 verbeteren het centrale beheer van data. Daarnaast wordt de back-up tijd verminderd, recovery versneld en risico verminderd.
http://www.hds.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2351175). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Hitachi
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×