Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: 10G Ethernetadapters van SMC

 

SMC Networks heeft twee nieuwe TigerCard 10G Ethernet-serveradapters voor verkoop vrijgegeven. Deze aankondiging is de volgende stap die SMC Networks zet om 10G Ethernet binnen het bereik van meer bedrijven te brengen.

De nieuwe SMC10GPCle-XFP en SMC10GPCle-10BT Ethernet-serveradapters van SMC Networks beschikken over een aantal voorzieningen waarmee ze zich volgens de producent onderscheiden van vergelijkbare producten van de concurrentie. Zo is de SMC10GPCle-10BT de eerste op de IEEE802.3an-specificaties gebaseerde 10GBASE-T-serveradapter. De SMC10GPCle-XFP biedt inplugbare XFP-modules (SR of LR). Deze extra voorziening biedt de flexibiliteit van verschillende 10G-netwerkuitbreidingsopties en tevens 10GbE-snelheden voor poorten met een tussenafstand van 300 meter (SR) tot 10 kilometer (LR).

Een ander pluspunt is dat beide TigerCard 10G-serveradapters ook het laagste stroomverbruik hebben van alle momenteel beschikbare serveradapters. Daarmee wil SMC kenbaar maken dat het bedrijf het belang van warmtebeheer in datacenteromgevingen inziet.
http://www.smc.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2345158). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×