Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Andes 3 print in ruw terrein

 

Extech Data Systems introduceert de Andes 3, de eerste in een serie verbeterde draagbare labelprinters. De Andes 3, vernoemd naar het bekende gebergte, is specifiek bedoeld voor zware toepassingen in de openlucht. Barre weersomstandigheden en vallen op harde ondergrond hebben geen invloed op de printprestaties.

De nieuwe draagbare labelprinter van Extech Data Systems, Andes 3, werkt met uiterst moderne technologie om optimaal gebruiksgemak te verzekeren. Met een thermische printkop van SEIKO print de Andes 3 met hoge resolutie en een snelheid van 5 centimeter per seconde. Ingebouwde detectoren bewaken de elektrische spanning en het papier, en de eenheid biedt automatische controle van het printcontrast. Hij werkt soepel en moeiteloos dankzij een clamshell-papierinvoersysteem en een gebruiksvriendelijke, unieke ontgrendeling van de papierklep.

De Andes 3 heeft een geïntegreerde 32-bit microcontroller van ST Microelectronics en heeft 4 MB Flash- en 1 MB SRAM-geheugen aan boord. De lichtgewicht printer is voorzien van een ter plekke programmeerbare CPU die firmware, interne fonts, roterende fonts, download fonts, grafische elementen, diverse logo's en barcodes bevat.
http://www.extech.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2344986). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.