Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: TallyGenicom 9050 laserprinter

 

Leverancier van printers voor specifieke bedrijfstoepassingen TallyGenicom introduceert de monochrome laserprinter 9050. De printer beschikt over een krachtige 533MHz-processor met Intelliprint Architecture, heeft 256MB aan intern geheugen en kan maximale vijftig pagina's per minuut afdrukken.

De 9050 monochrome laserprinter kan maximaal zes invoerlades voor papier van uiteenlopend formaat, type en gewicht, waaronder sheets, bevatten en is bedoeld voor kantooromgevingen waar tot 300.000 pagina's per maand worden afgedrukt. Verder vereenvoudigt de printer adminstratieve taken door de vergaar-, niet- en perforeeroptie.

Om printopdrachten via verouderde software en systemen uit te kunnen voeren maakt de 9050 gebruik van TallyGenicoms Intellifilter software. Tot slot garandeert de leverancier dat de printer voldoet aan de eisen binnen drukke kantooromgevingen door standaard een webgebaseerde mogelijkheid voor prestatiemonitoring te bieden.

"De 9050 is specifiek bedoeld als hoofdprinter op een afdeling", aldus Duncan Vass, Product Marketing Manager bij TallyGenicom. "De printer kan met gemak enorme printopdrachten aan en is dankzij de hoge printsnelheid geschikt voor gebruik in grote werkgroepen."
http://www.tallygenicom.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2335484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×