Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

De NOS gunt aanbesteding aan Misco Solutions

 

De NOS heeft een raamovereenkomst voor een jaar gesloten met drie partijen voor de levering van ICT Hardware. Dit volgt uit de gunning van de niet-openbare Europese Aanbesteding aan Misco Solutions en twee andere partijen.

De NOS is één van de deelnemende opdrachtgevers en trad gedurende deze aanbestedingsprocedure op als penvoerder van AVROTROS, BNNVARA en KRO-NCRV. Met deze raamovereenkomst gaat Misco Solutions de omroepverenigingen voorzien van desktop computers, monitoren, laptops, dockingstations, toetsenboren en muizen. Hiernaast kunnen er ook aanvullende ICT producten worden afgenomen, zoals servers, tablets, kabels, software, printers, harddisks, USB-sticks, etc. De overeenkomst is afgesloten voor één (1) jaar en hierna nog te verlengen met drie (3) maal één (1) jaar.
De organisaties van de landelijke publieke omroep hebben voor een niet-openbare Europese aanbestedingsprocedure gekozen om met maximale transparantie de meest geschikte leveranciers te kunnen selecteren. Naast de hierboven genoemde Opdrachtgevers, kunnen aanverwante landelijke publieke mediadiensten ook gebruik maken van deze raamovereenkomst.
Met de inschrijvers die op grond van de beschreven gunningscriteria de Economisch Meest Voordelige Inschrijving hadden ingediend, is er deze Raamovereenkomst gesloten. Binnen de raamovereenkomst kan bij de drie leveranciers werkplek-ICT Hardware producten worden besteld. Voor bestellingen vanaf een bedrag van € 50.000,- exclusief btw, zal onder de contractanten een “Minicompetitie” worden gehouden.
Misco Solutions is verheugd een van de drie partijen te zijn. “We zijn dan ook erg trots dat we deze organisaties van de landelijke publieke omroep aan onze klantenkring mogen toevoegen’’ aldus Peter van der Kraats, key accountmanager bij Misco Solutions.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6254271). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×