Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mimir ontwikkelt interactieve client app binnen Carerix

 

Mimir multiposting ontwikkelt als eerste partner zelfstandig interactieve client applicatie binnen Carerix-platform

Mimir multiposting is de eerste Carerix-partner die een volledig werkende applicatie heeft ontwikkeld op basis van het Carerix Partner Development Framework. De interactieve client draait geheel zelfstandig binnen het Carerix-platform en maakt op de achtergrond gebruik van de laatste versie van de Mimir multiposting webdiensten. De client is zelflerend en leert per klant hoe deze zijn vacatures op vacaturebanken indeelt.

De Mimir multiposting interactieve client biedt Carerix-klanten een groot aantal voordelen. De client voelt en werkt als een standaard Carerix-onderdeel binnen de Carerix applicatie en maakt gebruik van de laatste functionaliteit die binnen Mimir multiposting beschikbaar is. De klant behoudt de volledige controle over de categorisering van zijn vacatures op vacaturebanken, waarbij de client hem optimaal ondersteunt.

Mimir multiposting onderscheidt zich door software te leveren die het beheer van vacatures op vacaturebanken een integraal onderdeel van de recruitmentsoftware maakt. De webdiensten van Mimir multiposting zijn sinds 2011 beschikbaar binnen Carerix.

Het partner ecosysteem staat centraal in de marktbenadering van Carerix. De samenwerking van softwareoplossingen bepaalt het succes van klanten. Voorheen was Carerix altijd actief en direct betrokken in de ontwikkeling van koppelingen. Echter met het nieuwe framework biedt Carerix de partners een Market Place waarin veel sneller koppelingen, modules en diensten kunnen worden ontwikkeld.

De interactieve client vervangt de huidige webdiensten die Mimir multiposting sinds 2011 binnen Carerix aanbiedt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5760558). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×