Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ortec vernieuwt webinterface Harmony

 

Ortec heeft de webinterface voor Ortec Harmony vernieuwd. Met de nieuwe webclient wordt het online werken in Ortec’s personeelsplanningsoplossing sneller en gebruiksvriendelijker. Met de introductie van de interface, lanceert Ortec ook Employee Self Service als opvolger van Harmony WebAccess. Hiermee kunnen medewerkers vanuit thuis inloggen om zo hun rooster in te zien en (verlof)aanvragen in te dienen.

Ook de module zelfroosteren is een integraal onderdeel van Employee Self Service. Nieuw is ook de app die Ortec ontwikkelt voor Android en iOS. De app zorgt ervoor dat medewerkers hun rooster overal kunnen inzien, kunnen ruilen met collega’s, overzicht hebben op verlofdagen en deze ook kunnen aanvragen.

De personeelsplanningoplossing wordt met name in de gezondheidszorg gebruikt. Meer dan de helft van de honderd grootste zorginstellingen in Nederland maakt gebruik van Ortec’s oplossing om de efficiëntie én kwaliteit van hun personeelsinzet te verhogen. Daarnaast wordt de oplossing door zowel professionele als publieke service-organisaties gebruikt, zoals gemeente Leeuwarden en G4S.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4689945). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures bij Ortec
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×