Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Salarissysteem Cobra gekoppeld aan HROffice

 

Cobra HROffice

CTB Personele Systemen gaat het personeel- en salarissysteem Cobra koppelen aan de webbased recruitmentsoftware HROffice. Deze integratie biedt recruiters en hr-professionals meer online instrumenten om het recruitment- en instroomproces te integreren en geeft sollicitanten online mogelijkheden om te solliciteren. HROffice gaat Cobra W&S vervangen, de huidige werving- en selectiemodule van CTB Personele Systemen.

De online tool HROffice ondersteunt recruiters het wervings- en selectieproces te managen, biedt advies en ondersteuning bij het online plaatsen van advertenties (jobboards) en het uitvoeren van screening, zoals cv-check of VOG-aanvraag. De geselecteerde kandidaat komt automatisch in het instroomproces van Cobra HRM waarna de gegevens direct in een arbeidsovereenkomst zijn samen te voegen. De nieuwe medewerker kan via het persoonlijke online portaal altijd en overal zijn of haar hr-dossier inzien, de salarisstrook of jaaropgave bekijken en verlof aanvragen.

Het integreren van de online-software van beide partijen biedt professionele gebruikers meer mogelijkheden in het selectieproces, van werving tot aan instroom, waarbij men constant in contact staat met de sollicitant. In het voorjaar van 2013 wordt in Cobra de recruitmentsoftware van HROffice beschikbaar gesteld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4654651). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×