Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pegasystems introduceert Process Extender

 

Erp-oplossingen kunnen nu geüpgraded worden met de nieuwe Pega Process Extender van Pegasystems. Hierdoor kunnen organisaties bestaande SAP-applicaties snel beter benutten in combinatie met nieuwe mogelijkheden op het gebied van werkautomatisering en gebruikerservaring.

De Pegasystems Process Extender biedt een uitgebreide suite van ongecodeerde zakelijke diensten die voorzien in snelle, high-performance, eenvoudige NetWeaver en Erp Central Component (ECC)-verbindingen die kunnen samenwerken met erp-gegevens, SAP Business Transaction Events en zakelijke add-ins. Dit geeft bedrijven inzicht, controle en flexibiliteit over het gehele afhandelingsproces van werkzaamheden. Daarnaast stelt het ondernemingen in staat gebruik te maken van de waardevolle data, logica en processen opgesloten in hun erp-systeem. De Process Extender voor SAP Business Suite is momenteel beschikbaar voor alle Pegasystems-producten en kan zowel lokaal worden geïmplementeerd als in de cloud.

Organisaties kunnen gebruikmaken van de Process Extender om het tempo van de veranderingen in hun bedrijf bij te kunnen houden, terwijl ze maximaal profiteren van hun SAP-investeringen. Dit stelt Pega's klanten in staat om snel te kunnen inspelen op zakelijke kansen, de klantervaring te verbeteren en te voldoen aan steeds hogere eisen op het gebied van regelgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4619691). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×