Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Referralrecruitment.com maakt medewerkers medewervers

Dit artikel delen:

Begin mei 2011 is internet startup Referralrecruitment officieel gestart: gespecialiseerd in referral recruitment (‘via via’-werving) via de gelijknamige website. Referralrecruitment.com is een wereldwijde online social recruitment tool/site die het referral recruitment proces faciliteert en beheert.

Vacatures met een beloning worden vervuld door aanbevelingen van medewerkers, vrienden en kennissen, zoals een besloten Employee Referral Program. Recentelijk is er tevens de mogelijkheid om deze beschikbare vacatures met een beloning voor iedereen zichtbaar en vindbaar te maken via een openbare Job Board op onze website.

De voordelen van referral recruitment zijn: lage kosten, hoge kwaliteit kandidaten, snelle resultaten, eenvoudig, betrouwbare bron en minder verloop van personeel. Een recruiter plaatst een vacature met een beloning en vindt de beste kandidaat. Een aanbrenger draagt een kandidaat aan en verdient een beloning als de kandidaat wordt aangenomen. Een kandidaat solliciteert en krijgt een geweldige baan; Referralrecruitment ontvangt een kleine vergoeding voor zijn diensten.

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.