Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PeopleSoft-software voor HR-afdeling

 

Oracle introduceert PeopleSoft Enterprise Workforce Communications. De applicatie ondersteunt HR-organisaties bij het opzetten en uitvoeren van HR-programma's en onderzoeken onder medewerkers. De oplossing helpt hen bij het focussen op strategische initiatieven om zo kosten te reduceren en resultaten te optimaliseren.

In het huidige economische klimaat staan HR-organisaties onder grote druk. Met beperkt budget en minder mensen moeten ze steeds beter presteren. Het is dan zaak om te focussen op initiatieven die het meeste opleveren en het beste aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen. PeopleSoft Enterprise Workforce Communications van Oracle helpt HR-organisaties bij het verspreiden van relevante, doelgerichte en gepersonaliseerde berichten naar specifieke groepen medewerkers. De berichten kunnen voorzien worden van uitgebreide, grafische content en verstuurd worden via verschillende online en offline kanalen.

Daarnaast ondersteunt de applicatie het opzetten en uitrollen van gepersonaliseerde surveys. De resultaten van deze onderzoeken worden daarna automatisch verwerkt voor verdere analyse en bewerking. De vragenlijsten kunnen ook anoniem gestuurd en verwerkt worden met behoud van directe communicatie en feedback van de medewerkers.

PeopleSoft Enterprise Workforce Communications bevat verder uitgebreide rapportage- en analysefunctionaliteit voor het nemen van beter gefundeerde beslissingen. Beveiliging op het niveau van rollen en data zorgt voor een betrouwbare en veilige omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2872592). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×