Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Zakelijke productiviteit met Dynamics NAV 2009

 

Microsoft kondigt Dynamics NAV 2009 aan. Deze nieuwe versie van Microsofts oplossing voor enterprise resource planning (erp) is speciaal bedoeld voor middelgrote bedrijven en biedt nieuwe mogelijkheden om zowel de individuele als de organisatiebrede productiviteit te verhogen. Daarnaast brengt Microsoft een aantal innovaties voor de gehele Microsoft Dynamics-productlijn op de markt.

De nieuwste versie van Microsofts erp-oplossing Dynamics NAV 2009 biedt onder meer Gepersonaliseerde Role Centers. Deze oplossing omvat 21 belangrijke functies die vanaf één locatie allerlei tools, alerts en mogelijkheden ter beschikking stellen aan individuele werknemers die daardoor efficiënter kunnen werken.

Geavanceerde business intelligence-mogelijkheden, gebaseerd op de nieuwe Microsoft SQL Server database, maken het mogelijk data uit te splitsen, trends te identificeren, zakelijk inzicht te genereren en de voortgang ten opzichte van key performance indicatoren te bewaken. Partners en gebruikers zijn met .NET Web Services in staat om data en business logica van Dynamics NAV 2009 te integreren met andere applicaties.

Tot de innovaties die Microsoft voor de complete Dynamics-lijn op de markt brengt behoren Microsoft Dynamics Integration Components Add-In voor Windows Essential Business Server 2008 en eService Accelerator voor Microsoft Dynamics CRM 4.0.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2780603). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×