Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mavim Rules 2008 koppelt MS Sharepoint en SAP

 

De Nederlandse softwareontwikkelaar Mavin introduceert versie 6.1 van Rules 2008. Met deze nieuwe versie versterkt Rules dankzij de nieuwe koppelingsmogelijkheden met Microsoft Sharepoint en SAP, zijn positie als toolkit voor Business Process - en Quality Management. Rules 2008 versie 6.1 biedt eenvoudige oplossingen voor het leveren van kwaliteit, de borging van kennis en het snel en gericht verantwoording kunnen afleggen.

Met versie 6.1 van Rules geeft Mavim verdere invulling aan de strategie 'van beleid tot werkplek' en biedt het gebruikers de mogelijkheid om BPM door te voeren tot op de werkvloer. Rules 2008 ondersteunt niet alleen het beschrijven en modelleren van de processen, maar zorgt daarnaast voor de daadwerkelijke doorvoering daarvan in de organisatie.

Concreet betekent dit dat een aantal nieuwe koppelingsmogelijkheden van Rules met onder meer MS Sharepoint en SAP ervoor zorgen dat de werkprocessen in Rules in direct verband staan met de uitvoering daarvan op de werkvloer. Andersom kan een gebruiker tijdens zijn werkzaamheden met een druk op de knop informatie en overzicht verkrijgen over de voor hem of haar relevante werkinstructies en bovenliggende processen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2779181). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×