Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe versie JD Edwards EnterpriseOne

 

Oracle heeft een nieuwe versie van JD Edwards EnterpriseOne geïntroduceerd. Versie 9.0 bevat een nieuwe Project and Goverment Contract Accounting-module. Ook nieuw is JD Edwards EnterpriseOne Tools 8.98 met nieuwe mogelijkheden op het gebied van rapportage, integratie, systeemadministratie en gebruiksvriendelijkheid.

Met de Project and Goverment Contract Accounting-module in de nieuwe versie van Oracles JD Edwards EnterpriseOne is het mogelijk te voldoen aan diverse en complexe projectmanagement vereisten van verschillende sectoren zoals engineering en construction, en professionele projectgeoriënteerde diensten. De erp-omgeving bevat tevens verbeteringen op het gebied van financieel management, supply chain management en human rescource management. Deze nieuwe versie bevat daarnaast industriespecifieke functionaliteit voor engineering en construction, food en beverage, commerciële vastgoed, industriële productie en professionele dienstverlening

De vernieuwde technologie-infrastructuur in JD Edwards EnterpriseOne Tools 8.98 bevat nieuwe mogelijkheden op het gebied van rapportage, integratie, systeemadministratie en gebruiksvriendelijkheid. De Oracles Edwards EnterpriseOne-hulpmiddelen zijn beschikbaar voor JD Edwards EnterpriseOne 8.10, 8.11, 8.11 SP1, 8.12 en 9.0.

Oracle heeft ook een voorgedefinieerde integratie aangekondigd tussen Oracles JD Edwards World en Oracles Demantra Demand Management. Hiermee worden de bestaande afnamemanagement-mogelijkheden van JD Edwards World uitgebreid met extra voorspellende functionaliteit. Dit ondersteunt een efficiënte, kosteneffectieve productieplanning en wereldwijd supply chain management.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2726975). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×