Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

NorthgateArinso verhoogt efficiëntie SAP HCM

 

Organisaties die gebruik maken van SAP voor het beheer van HR-processen krijgen een helpende hand toegestoken van NorthgateArinso, dat de vernieuwde HR Accelerators Suite presenteert. De set tools, HR Accelerators genaamd, verkort de tijd die nodig is voor het automatiseren van een groot aantal HR-processen en het customizen van SAP HCM naar de behoeften van een bedrijf.

De HR Accelerators in de vernieuwde HR Accelerators Suite van NorthgateArinso bevatten onder meer Implementation en Operations Suites, die ontworpen zijn om HR-processen gebruiksvriendelijker te maken en de stabiliteit, de compliance en de prestaties te verbeteren. NorthgateArinso investeert in deze tools met het doel HR-teams meer tijd te geven om zich te focussen op het daadwerkelijk managen van mensen.

De Implementation Suite bevat tools die data en scenario's testen om er zeker van te zijn dat het systeem naar wens functioneert. Hiermee wordt de testfase bij de implementatie van een project met 50 procent verkort. Bij het verdere applicatiebeheer is volgens de leverancier een productiviteitsverhoging van 20 procent haalbaar.

Wanneer het SAP HCM-systeem geïmplementeerd is, stelt de Operations Suite de HR eindgebruikers in staat om zich te focussen op personeelszaken, in plaats van op terugkerende, tijdrovende administratieve taken. De Operations Suite bevat functies om HR-rapportage te vereenvoudigen, verbeterd beheer met minder inspanning mogelijk te maken en organisaties te helpen meer compliant te worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2638206). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×