Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SAP certificeert koppeling SAP-Twinfield

 

ViCi consulting heeft twee SAP gecertificeerde koppelingen tussen SAP Business One en on-line boekhoudpakket Twinfield ontwikkeld. Ondernemingen die nu online boekhouden en over willen stappen op een volledig geïntegreerd logistiek pakket, kunnen verder met de oplossingen TwinKlant en Twinlogistiek.

De twee SAP gecertificeerde koppelingen TwinKlant en TwinLogistics van ViCi consulting zorgen er voor dat kleine- en middelgrote bedrijven (mkb) de efficiëncy en voordelen van online boekhouden met Twinfield kunnen combineren met de logistieke functionaliteit van SAP. Boekhoudkundige gegevens worden volledig en automatisch overgedragen tussen SAP Business One (SBO) en Twinfield.

ViCi heeft met TwinLogistics een realtime koppeling gerealiseerd tussen SBO en Twinfield. Binnen SBO is het mogelijk om met voorraadbeheer op artikelniveau te werken, waarna de daarbij behorende financiële transacties naar Twinfield worden gestuurd. Binnen Twinfield kan vervolgens de volledige financiële administratie online worden bijgehouden, waardoor de meest recente gegevens direct vanaf elke locatie te benaderen zijn, niet alleen door eigen medewerkers, maar ook door externe accountants.

De andere koppeling, TwinKlant, is bedoeld voor franchisegevers die met SBO werken en franchisenemers die met Twinfield werken. De koppeling zorgt ervoor dat de facturen van de franchisegever direct in de boekhouding van de franchisenemer worden geplaatst.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2629062). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×