Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Redwood annonceert SAP Central Process Scheduling

 

Redwood Software komt met een oplossing voor bedrijven om de financiële afsluitingsprocessen te versnellen. Redwoods SAP Central Process Scheduling richt zich op de diepere aspecten van het financiële afsluitingsproces; zoals betrouwbaarheid, efficiency en compliancy.

Redwoods SAP Central Process Scheduling sluit aan op de laatste versie van SAP ERP Financials en het grafische financial closing beheertool, closing cockpit, en levert hierdoor single-point-of-control en monitoring. Het stelt gebruikers in staat om afsluitingsprocessen binnen de hele onderneming te beheren en te coördineren. Afsluitingsprocessen van zowel financiële als niet-financiële applicaties en systemen die draaien op oplossingen van SAP en overige aanbieders kunnen worden gebruikt.

De processen die eerder in verschillende systemen werden beheerd kunnen nu geautomatiseerd en in real-time gevolgd worden, waardoor handmatige interventie aanzienlijk verminderd wordt. De afsluiting wordt op deze manier een standaard herhaalde procedure die door een softwareoplossing wordt beheerd en fouten en vertragingen minimaliseert. Ook de complexe combinaties van handmatige processen, it-systemen en geografische locaties hebben profijt van de integratie van SAP Central Process Scheduling met closing cockpit van SAP ERP Financials.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2558473). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×