Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: ABBYY Recognition Server 2.0

 

ABBYY introduceert met Recognition Server 2.0 een verbeterde versie van de oplossing voor optische karakterherkenning (OCR) en PDF-conversie. Versie 2.0 biedt onder meer nieuwe invoer- en uitvoerformaten en de mogelijkheid om te communiceren en integreren met nieuwe systemen en technologieën.

Leverancier van technologieën voor documentherkenning ABBYY brengt met Recognition Server 2.0 optische karakterherkenning die op een server draait. Installatie op desktops is niet nodig en de software wordt beheerd vanaf een centrale locatie. ABBYY Recognition Server kan grote hoeveelheden documenten verwerken en worden opgeschaald door extra computers en centrale verwerkingseenheden (cpu's)'s binnen het netwerk bij te schakelen. Hierdoor kunnen organisaties de totale doorvoer en efficiëntie bij documentconversie vrijwel onbeperkt vergroten.

Recognition Server 2.0 beschikt over een Web Service Application Programming Interface (API) die de communicatie tussen Recognition Server en andere toepassingen en services vereenvoudigt. Het maakt hiervoor gebruik van berichten in XML-formaat die via HTTP worden verzonden. Verder vormt het een aanvulling op Microsoft Office SharePoint Server door het optimaliseren van het programma met OCR-functionaliteit en door de directe, geautomatiseerde invoer van documenten naar SharePoint-workflows. Deze functionaliteit zorgt voor een beter gebruik van SharePoint Server, niet alleen tijdens het werken aan gezamenlijke projecten, maar ook tijdens het archiveren en beheren van documenten.

Professional en Extended Edition

Recognition Server kent in Nederland en België twee verschillende uitvoeringen leverbaar. Belangrijkste kenmerken van RS 2.0 Professional Edition zijn snelle installatie en gebruiksvriendelijke, geautomatiseerde OCR-functionaliteit. De oplossing biedt standaardfunctionaliteiten voor organisaties die minimale aanpassing of integratie met andere toepassingen vereisen. Recognition Server 2.0 Extended Edition geeft ondersteuning aan integratie met toepassingen van derden en de implementatie van Recognition Server als onderdeel van een webservice. Deze uitvoering omvat onder meer de Web Service API, een COM-API, ondersteuning voor XML-tickets en ondersteuning voor Microsoft Sharepoint.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2372131). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×