Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: CarCube tachograaf

 

Punch Telematix heeft een vernieuwd CarCube tachograafsysteem op de markt gebracht. De CarCube-bundel is een verbeterde boordcomputeroplossing voor de truck- en transportsector.

De CarCube is recent uitgebreid met een rechtstreekse tachograafkoppeling via de zogenoemde D8-uitgang. De nieuwe functie wordt nu uitgebreid getest in pilotprojecten in Frankrijk en België en komt vanaf maart 2008 beschikbaar.

Realtime tachograafsynchronisatie was reeds mogelijk voor analoge en digitale tachografen met CANbuskoppeling. Dankzij de rechtstreekse koppeling is realtime opvolging op afstand van de door de digitale en analoge tachografen geregistreerde rij- en rusttijden nu ook mogelijk voor tachografen zonder CANbusaansluiting. Gebruikers van dergelijke tachografen beschikken voortaan ook zonder vertraging over de gegevens voor de voorcalculatie van de lonen. Ook klanten die nog voertuigen hebben zonder CANbus krijgen nu de voordelen van realtime opvolging van rij- en rusttijden.

De CarCube-rijtijdenhulp werd ontwikkeld conform de EU verordening 561/06 op de rij- en rusttijden. Audiovisuele signalen waarschuwen de chauffeur als de maximaal toegelaten rijtijd nadert. De tachograafsynchronisatie met de CarCube zorgt ervoor dat de gegevens in de CarCube altijd actueel zijn. Op die manier heeft zowel de chauffeur als de planningsafdeling steeds een actueel overzicht van de reeds gereden tijd en van de tijdens een rit ingelaste pauzes.
www.punchtelematix.com

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2363075). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×