Managed hosting door True

Product: Beladings- en routeplanning met LEO

Dit artikel delen:
Carlsberg

ORTEC heeft een nieuwe versie ontwikkeld van LEO (Logistics Execution Optimizer), de planningsoplossing voor beladingsoptimalisatie en routeplanning, In deze applicatie zijn verschillende volledig in SAP geïntegreerde applicaties van ORTEC opgenomen. Een aantal klanten maakt al gebruik van de ORTEC LEO, waaronder Carlsberg en Apollinaris.

In de nieuwe LEO-versie (Logistics Execution Optimizer) van ORTEC zijn alle planningsacties en resultatenoverzichten op heldere en praktische wijze geïntegreerd in SAP R/3. Het tijdrovende gebruik van vaak verschillende systemen en menu's is dankzij LEO vervangen door een eenduidige look and feel. In de release zijn de mogelijkheden voor logistieke optimalisatie uitgebreid, met name voor de sectoren consumentengoederen, manufacturing en handel, transport en logistiek.

In de nieuwe ORTEC LEO-release wordt de functie voor transportplanning uitgevoerd met een grafische weergave van palletvulling en belading. Hiermee wordt de klant op de hoogte gesteld van de ordergrootte en de geschikte afleverdata, waardoor hij beter inzicht verkrijgt in de transportkosten en hierop kan besparen. Een andere nieuwe voorziening is de ORTEC LEO GANTT Chart. In deze grafiek worden de activiteiten voor geplande routes weergegeven als een balk met een tijdslijn.

Door gebruik van de software op orderniveau kan de gebruiker verwerkingstijd besparen terwijl een optimale benutting van de laadcapaciteit wordt gerealiseerd, samen met aanzienlijke kostenbesparingen. In de toekomst zullen in ORTEC LEO nog meer SAP-documenten beschikbaar komen, zoals voorraadoverdrachtorders voor de pallets en optimalisatie van de laadruimte.
http://www.ortec.com/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.