Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: IPSec VPN-client van Duitse makelij

 

NCP Engineering brengt een IPSec VPN-client voor Windows XP 64 bits op de markt. Een belangrijk aspect van de software is de 2-factor authentificatie-oplossing OTP Mobile. Bovendien biedt de client ondersteuning voor certificaten met sleutellengtes van 4.096 bits.

De nieuwe IPSec VPN-client van NCP Engineering is compatibel met alle huidige Microsoft besturingssystemen: Windows Vista en Windows XP voor 32/64 bits, Windows 2000 én Windows Mobile en CE. Er kunnen dus configuratie- en beveiligingsmaatregelen geïntegreerd worden die onafhankelijk van het besturingssysteem werken.

De software is compatibel met VPN-gateways van alle bekende fabrikanten. Het systeem is perfect voor alle gateway fabrikanten die geen bijbehorende client aanbieden voor bepaalde besturingssystemen. Hetzelfde geldt voor klanten die een gebruiksvriendelijke, universeel toepasbare VPN-client nodig hebben.

Druk op de knop

OTP Mobile van T-Systems en T-Mobile gebruikt de bestaande mobiele telefoon voor 2-factorauthentificatie. Met slechts één druk op de knop - volledig zonder mobiele radioverbinding - wordt een eenmalig wachtwoord berekend dat de gebruiker invoert in het masker voor logisch inloggen van de toepassing. Hackers krijgen ook geen kans, want de gebruikersverificatie tot sleutellengtes van 4.096 bits op de server en client zorgt voor extra beveiliging.
http://www.ncp.de
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2347233). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×