Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 voor SAP

 

Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 is gecertificeerd voor SAP business applicaties die draaien op Red Hat Enterprise Linux. Dit is een voortzetting van de huidige samenwerking op het gebied van virtualisatie en een uitbreiding van SAP’s certificering van het Red Hat Enterprise Virtualization 3.0 platform. Het certificaat is de nieuwste mijlpaal in een vijftien-jarige alliantie.

Red Hat Enterprise Virtualization is volgens de ontwikkelaar de enige mission-critical end-to-end, open source virtualisatie infrastructuur voor enterprises. Het biedt een open virtualisatie hypervisor met Kernel-based Virtual Machine (KVM) en robuuste management tools gebaseerd op het open source oVirt project. Red Hat Enterprise Virtualization 3.1 dat wereldwijd beschikbaar is, biedt nieuwe functies en integraties die onder andere schaalbaarheid, netwerken, storage overspannen.

Naast het behalen van goede resultaten in de two-tier SAP Sales & Distribution (SD) standaard applicatie benchmark die in juni1 werd aangekondigd -  met Red Hat Enterprise Virtualization en zijn KVM hypervisor waar de SAP ERP 6.0 applicatie op draait - heeft Red Hat Enterprise Virtualization met ingang van 1 december 2012 de zeven hoogste SPECvirt_sc2010 benchmarks bereikt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4634371). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×